top of page
  • Writer's picturePieni Puhdistuspuoti

Höyrypesurilla kovat pinnat puhtaiksi pelkällä vedellä

Moni kavahtaa pesuaineiden voimakkaita tuoksuja eikä ihme, sillä ne peittävät alleen monia väkeviä kemikaalien tuoksuja. Kun pesemme kotiamme voimakkailla pesuaineilla, emme voi koskaan olla varmoja, saammeko kaiken huuhdeltua pois. Kun lapset ja lemmikkieläimet tassuttelevat pestyillä pinnoilla, on huoli pesuainejäämistä aiheellinen.


Kodeissa on monia pintoja, joihin kerääntyy likaa lähes huomaamatta. Eikä vain likaa, vaan myös kalkkisaostumia, värjäytymiä ja muita elämisen jälkiä. Lisäksi jokaisessa asunnossa on paljon pieniä kolosia ja rakoja, joita ei heti huomaakaan ja jonne on rätin kanssa todella hankala päästä.Höyrypesu on erinomainen ratkaisu sekä kemikaalittomia puhdistamiseen että kaikkiin niihin ärsyttävän hankaliin paikkoihin, joiden jynssääminen rätillä - tai vaikka hammasharjalla - veisi ikuisuuden.


Höyryn puhdistusteho perustuu paineen, liikkeen ja lämpötilan fysikaaliseen yhdistelmään. Höyrysuihkun paine yhdistettynä korkeaan lämpötilaan irrottaa lian tehokkaasti kaikista kovista pintamateriaaleista.  Lisäksi höyry tunkeiutuu tehokkaasti jopa mikroskooppisen pieniin rakosiin pinnan ja likakerroksen väliin, lika saa todella tehokkaasti kyytiä.


Höyrypesuri puhdistaa nimensä mukaisesti höyryllä. Höyry pääsee tunkeutumaan hankaliinkin koloihin ja sen voima on hämmästyttävä. Lähes puhtaaksi luulemasi kaakelien välit tai vaikka pesuhuoneen hanat saavat aivan uuden kiillon ja puhtauden tunnun, kun käyt ne läpi höyrypesurilla.


Kuten muissakin asioissa, on myös höyrypersureissa suuria laadullisia eroja. Toisessa päässä ovat marketeissa alle satasella myytävät halpislaitteet ja toisessa päässä ammattikäyttöön suunnatut, järeämmät pesurit. Koska höyrypesu ei ole osa viikoittaista kodin siivousta, suosittelemme lämpimästi halvan laitteen ostamisen sijaan vuokraamaan höyrypesurin Pienestä puhdistuspuodista. Meillä on ammattikäyttöön suunnitellut, turvalliset ja taatusti tehokkaat laitteet, joiden käyttö on helppoa, nopeaa ja vaivatonta.768 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page